Târgul Școlilor Profesionale 2014

Târgul Școlilor Profesionale 2014

Inspectoratul Școlar Județean Bihor în parteneriat cu Eurobusiness Parc Oradea și Primăria Municipiului Oradea organizează mâine, 15 mai 2014, între orele 9-14 Târgul Școlilor Profesionale 2014. Evenimentul se va desfășura la ERA SHOPPING PARK (sub cupolă), iar deschiderea oficială va avea loc în prezența reprezentanților Primăriei Municipiului Oradea și a Inspectoratul Școlar începând cu ora 11.00.

La Târg vor participa un număr de 10 Colegii Tehnice și Licee Tehnologice orădene care iși vor prezenta oferta educațională pentru învățământul profesional din anul școlar 2014-2015, precum și companii din mediul economic orădean care sunt partenere în Proiectul Școlii Profesionale Eurobusiness și care se implică activ în formarea profesională a tinerilor.

Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se regăsesc: Faist Mekatronic, Celestica, Plexus, Connectronics, Comau, Sinteza, Comodi, și Bihore.

Pentru anul școlar 2014-2015, în cadrul Școlii Profesionale Eurobusiness sunt propuse 13 specializări de învățământ profesional cu durata de 2 sau 3 ani, respectiv: Electronist aparate și echipamente ,Operator CNC, Electricieni , Electronist rețele de telecomunicații, Electromecanic mașini și utilaje industriale , Zidari, Zugravi, Tâmplar PVC, Operatori chimiști, Sculer Matrițer, Frezor, Confecționeri articole de piele și Confecționer produse textile.

Imagini Târgul Școlilor Profesionale 2014