S-au deschis porțile Scolii Profesionale Eurobusiness!

Primii meseriași ai Școlii Profesionale Eurobusiness și-au început cu entuziasm activitatea în cadrul celor șase clase formate la următoarele specializări: Electromecanic masini si utilaje industriale,Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze (Colegiului Tehnic C. Brâncuși), Electronist aparate si echipamente/ Electricieni de joasa tensiune, Operatori CNC ( Colegiul Tehnic Traian Vuia), Confecționeri articole de piele si înlocuitor de piele (Colegiul Transilvania), Sculer matriter (Colegiul Tehnic Andrei Șaguna).

In perioada urmatoare elevii înscriși în cadrul acestor Colegii, profesori și reprezentanți ai companiilor partenere vor fi implicati in activitati de cunoastere prin intalniri si vizite organizate in cadrul colegiilor si in cadrul companiilor partenere. Cu acest prilej vor avea loc discuții libere între agenții economici și elevi, companiile prezentându-și profilul de activitate și făcându-și cunoscute așteptările pe care le au din partea acestora.
Dupa incheierea activitatii de cunoastere va incepe procesul de selectie a elevilor si semnarea contractului de scolarizare.

In cadrul Școlii Profesionale Eurobusiness si-au inceput activitatea 105 elevi care vor face practica in cadrul a 14 companii partenere. Elevii vor fi distribuiti in urma interviurilor avute in cadrul companiilor, in functie de numarul de solicitari primate din partea acestora.